Pineapple

2014-08-31

 
Kärleken till frukt och bär är stor
 
Nu sitter jag här i min säng, ännu en helg har passerat. Varför går helgen så mycket snabbare än vardagarna? Jag har haft en lugn och skön helg, i lördags mötte jag upp Fanny på gymmet för ett träningspass. Det känns skönt att ha kommit igång med träningen igen. Kvällen spenderades hemma hos Oliver, middag med hans syskon och sedan en mysig kväll i soffan framför en film. 
 
Idag började jag och Oliver dagen med en löprunda på 6,5 km, bästa sättet att starta dagen på. Sedan kan jag inte säga att jag gjort mycket, mest tagit det lugnt.



Fredag

2014-08-29

En gammal bild med en ny redigering. Hade jag sådär mörkt hår eller är det redigeringen?

Eftersom att jag vart dåligt att blogga denna vecka, ska jag försöka att kort summera skolvecka. Veckan började med ett tuff skoldag, måndagar och tisdagar är schemamässigt jobbigast. Med flera matte lektioner, två bilogilektioner och en fysiklektion. Nu är det äntligen helg, trotts att vi bara gått i skolan två veckor längtar man lika mycket efter helg.  
 
Har inte alls många planer denna helg, vilket är riktigt skönt. Har en inbokad klipptid imorgon, ska bli skönt att klippa bort alla slitna toppar. Nu väntar en lugnt hemmakväll.
 
 



Under the sun

2014-08-24

Nikon D3100 + Nikkor 50mm
Två favorit bilder ifrån sommarens porträttfotograferingar
 



En bra helg

2014-08-24

Ett inspo collage ifrån Weheartit.com
 
Har haft en riktigt bra helg med massor av roliga händelser. I fredags lagade jag och Oliver middag tillsammans, det blev riktigt lyckad. Vi gick en promenad på kvällen och kollade sedan på en film.
 
Igår åkte vi till västerås för att göra lite ärenden på Erikslund. Jag fick med mig en tröja och ett mobilskal med mig hem. Vi träffade på Moa och bestämde spontant att vi skulle ses på kvällen, äta middag och gå ut på krogen. Jag hade en jätteroligt kväll/natt med mycket skratt och dans. Älskar att hitta på spontana grejer, det borde vi göra mer i livet. Efter en sen gårdagskväll har jag mest spenderat söndagen i soffan, riktigt skönt. 



Körkort

2014-08-21

 
En bild ifrån en underbar sommarkväll
 
I tisdags klarade jag teoriprovet och igår uppkörningen. Det känns så otroligt skönt att jag slipper plugga eller spendera flera timmar i bilen och övningsköra. Det känns också skönt att jag klarade både provet och uppkörningen första gången. Nu kan jag köra vart jag vill.
 
Skoldagarna rullar på och det går snabbt att komma tillbaks till de vanliga rutinerna. Nu står skolan och plugg på schemat istället för sol, bad och äventyr. Känns väldigt sorligt när man skriver det men på ett sätt är det skönt att komma tillbaks till vardagen. 



18 års brunch

2014-08-19

 
 
Detta inlägg skulle ha publiceras i söndags men eftersom jag varken hade tid eller lust att blogga då publicerar jag det nu.
 
 
Vad har hänt sedan sist? En hel del... I lördags var jag med familjen på släktträff, riktigt roligt och mysigt. I söndags fyllde jag äntligen 18, fick massor av fina presenter och var omringad av personer jag älskar så hade en riktigt bra dag. Jag fick b.la en parfym, ny mobil och en klocka. Släkten, Oliver och Fanny var här på fika och några stannade också kvar på middag, jätte trevligt.
 
I måndags började mitt sista år på gymnasiet, ser fram emot ett fartfyllt studentår med massor av roliga händelser. Skoldagen bestod ändast av 17 min info ang de kommande dagarna. Idag har vart en riktigt bra dag, efter en nervös förmiddag hade jag två lektioner på eftermiddagen. 
 
 



Fredagskväll

2014-08-15

Middag på kungsbacken med Oliver.
 
Oliver fick i födelsedagspresent av mina föräldrar att gå ut och äta middag tillsammans med mig på valfri restaurang. Han valde Kungsbaken, ett mysig ställe mitt i stan. Vi hade en jättemysig middag med jättegod mat. 
 
Idag har jag förut om att övningskört två gånger, en med pappa och en med körskolan tränat och kollat ifatt på Pretty Little Liars. Startade dagen med en löprunda, riktigt skönt. Har sedan mellan körningen slappat i soffan med iPaden och kollat på några avsnitt av min favorit tv-serie. 
 
Imorgon väntar en dag av massor av förberedelser inför min 18 årsdag och sedan ett släktmiddag i Sala med pappas alla kusiner. 
 



En sommarkväll i Juli

2014-08-14

 
Jag har vart dålig på att publicera bilder ifrån mina dagar i skärgården jag har haft denna sommar. Har massor av bilder ifrån underbar sommarkvällar och dagar i solen. 



Kräftskiva, träning & körlektioner

2014-08-14

 
Efter gympasset imorse har jag och Lina stått i köket och bakat både vanilj och kanelbullar.
 
Rubriken beskriver rätt bra vad jag har gjort de senaste dagarna. I tisdagskväll åkte jag, Fanny och Jessica ut till Ida på kräftskiva. Vi träffade många härliga personer men det blev en rätt tidig kväll. Utöver de har jag pluggat till teoriprovet och övningskört, mellan körkortstesten och körlektionerna har jag även hunnit träna lite.
 
Gårdags kvällen spenderade jag med Oliver då jag inte hinner träffa honom så mycket nu eftersom att han jobbar hela dagarna. Måste tillägga att jag ändast har 3 dagar kvar som omyndig, på söndag fyller jag äntligen 18 år. 
 



Morning run

2014-08-11

 
 
Startade dagen med en 7 km löprunda, gick upp med Oliver och när han åkte till jobbet gick jag ut och sprang. Ett toppen sätt att starta dagen på. Nu sitter jag inne i soffan med datorn i knät, regnet smattrat mot fönstret och efter flera varma veckor gör det inget att de kommer lite regn. 
 
De senaste dagarna har jag haft så mycket för mig att jag inte hunnit uppdatera, i torsdags åkte jag med Fanny, Oliver, Jesper och Rasmus till Västerås. I fredags åkte vi samma gäng till Grönan, en riktigt rolig dag med mycket åk och skratt. Igår söndag var jag i Örebro och firade min kusin Håkan som fyller 3 år nu i veckan. Fick även chansen att övningsköra i några timmar igår. 
 
 
 



Sommar porträtt

2014-08-06

 
Tre bilder ifrån senaste fotostuden jag hade tillsammans med Lina och Oliver.
 
Sitter hemma i mitt rum och redigerar bilder ifrån när och Lina fotade i söndags. Utanför fönstret är det smått disigt och luktar brandrök. Det känns konstigt att den stora skogsbranden utanför Sala bara är några mil bort. Fick precis ett telefonsamtal av Oliver att han klarade uppkörningen, är så glad för hans skull. Vill också slippa övningsköra och plugga. 
 
Vad har hänt de senate dagarna? I lördags åkte jag och Oliver ut till Moa, vi badade i deras pool och på kvällen gick vi ner till bryggan vid sjön, jättemysigt. Igår övningskörde jag ut Anton till Moa och stannade kvar där blev inte så mycket bad men desto mer prat. 
 



Söndag

2014-08-03

 
Älskar att cykla iväg med min syster och göra spontana fotoutflykter, idag hade vi också Oliver med oss som gav oss mycket skratt.
 
Har haft en lugn och skön dag i solen, den här sommaren har verkligen bjudit på bra väder. Jag och Oliver vaknade vid 11, tycker egentligen inte om att sova så länge då hela förmiddagen har gått. Under dagen har jag hunnit med ett benpass på gymmet tillsammans med Lina, mysig middag med familjen och fotografering i kvällsolen. 
 
Har egentligen massor jag skulle vilja göra men tanken på att jag har uppkörning om bara några veckor gör att fokuset ligger på övningskörning och teoriplugg. 
 
 
 


Elinsfotoliv.webblogg.se



Kontakt: [email protected]







RSS 2.0