Två sommarbilder

2013-02-28
Sunshine

2013-02-28

Är på riktigt bra humör, när jag vaknade idag var det strålande sol och lika så när jag gick hem ifrån skolan. Solen gör mig verkligen på bra humör. Skoldagen var faktiskt inte så dum, vi fick sluta lite tidigare ifrån fysiken och dagens lektioner var inte så jobbiga. Imorgon är det fredag, så himmla skönt. Även fast att min vecka inte har vart speciell jobbig så är det alltid kul med helg.
 
Plattade mitt hår idag, har inte gjort det på flera veckor och jag tycker att det har blivit jättelångt, happy!Q/A

2013-02-27

Från Matilda
Har du några syskon?
Ja jag har två mindre syskon, en syster som är lite för lik mig och en bror.
 
Från Caisa
har du pojkvän? om ja vad heter han och hur länge har ni varit tillsammans?
Nej jag har tyvärr ingen pojkvän.

Hur många par skor har du?
Oj den tanken har aldrig slagit mif förut, jag har nu gått runt i huset och letat. Jag hittade ca 15 par som är mina och sen kan jag alltid låna skor av min syster och mamma eftersom att vi har samma storlek.

Vilken butik shoppar du mest i?
Jag shoppar troligtvit mest på HM och Lindex utan att jag tänker på det eftersom att det är två av de få affärer som finns i Enköping. Annars blir det nog Ginatricot, Hollister och Cubus.

Favoblogg?
Jag läser inte många "kända" bloggar, den ända jag läser är Kenza, älskar alla hennes snygga outfit. Tycker tyvärr att dem andra är lite "konstiga" och speciella, visst foki är söt men inte min stil direkt.
 
Från Elsa
Din största dröm?
Leva ett minnesvärt och roligt liv och jobba med något som inte bara påverkar mig utan andra människor, vad vet jag tyvärr inte än. En annan dröm jag har är att åka på roadtrip i USA.

Hur många unika besökare har du per dag?
Det är olika ifrån dag till dag men ca 60-100
 
Från Cecilia
Bästa resan du gjort?
Den frågan får jag hela tiden och den är svar att svara på. Men som jag alltid säger så måste det vara när jag var i England. Jag åkte som 14 årig tillsammans med 20 andra elever ifrån min skola till england för att bo hos en varsin familj.
 
Vad vill du jobba med när du är klar med skolan?
Det vet jag inte riktigt än, jag har under något år funderat på att bli någon typ av arkitekt men jag är osäker. Förhoppningsvis kommer jag på vad jag vill snart.

Har du något husdjur?
Ja jag har en 17, snart 18:åring katt. Väligt söt och gosvänlig.

Håller du på med någon sport?
Nej det gör jag inte, jag gymmar istället.

Favoritserie på tv?
Jag älskar one tree hill men det har tyvärr slutat, jag kollar om på vissa avsnitt men min favoritserie som går nu är pretty little liars.
 
Tack så jättemycke för alla era frågor, det är jätteroligt att svara på. Om det är något annat ni undrar är det bara att fråga på.
 Wishing for summer

2013-02-26

Att weheartit alltid får mig att vilja ha sommar.
 
SItter hemma själv i vårt stora hus, scary! Borde egentligen plugga matte, men ja som ni märker har jag inte lyckas så bra. Har hittat en sjukt bra app som är precis som spotify fast gratis!
Skoldagen var helt okej, började vid 10.20 älskar dagar man inte behöver gå upp så fruktansvärt tidigt för att ta sig till skolan. Skoldagen bestod av tre långa lektioner med b.la excel prov. Lite annorlunda men det gick helt okej.
 
Jag har sätt att det är många som har undrat vad man kan göra millitärjackor av olika typer, jag vet att Ginatricot säljer några.
 
 Trust & Loyality

2013-02-25

Relationship is not about AGE.    

 Not about DISTANCE.

Not about  communicating each other everyday.

What Important most is: TRUST &  LOYALTY…

The TRUST of Girl to her Man, the LOYALTY of Man to his Girl

Or the LOYALTY and TRUST to a friend or a family memeber.
Curly hair

2013-02-25

Fråga mig inte vad jag gör med mina händer? Man skulle kunna tro att jag har ont i huvudet.
 
Ni som har sportlov, njut! Alla andra hoppas ni har det så bra som möjligt i skolan. Det ända bra men skoldagen var att jag fick träffa mina klasskompis igen. Måndagar är jobbigaste dagen på veckan, inte bara för att det är så långt kvar till helgen utan det är skolveckans jobbigaste dag.Nu ska jag äta någonting och sedan senare ikväll dra iväg till gymmet med jessica.Cozy sunday

2013-02-24

 
Vill verkligen inte att lover ska vara slut, är lite avis på de som får lov den här veckan som kommer. Vaknade upp hemma hos Jessica efter en myskväll med henne och Johanna. Det var kul att träffa dem det blir tyvärr inte så ofta.
Ska nu försöka njuta av den sista lediga dagen på lovet innan allt återgår till det "normala" igen.  Bilderna talar för sig själv. Min söndag spenderas hemma med lite serier.Sommarklänningar ifrån bubbleroom

2013-02-24

 
Ni har väll inte missat bubblerooms stora rea, nu finns det massor med fina sommarklänningar för ändast 199 kr. Det finns allt ifrån enkla strandklänningar till glittrande festklänningar. Om jag inte var "pank" hade jag nog klickat hem någon söt klänning att ha till sommaren. Gjorde av med nästan hela studiebidraget när jag var i stockholm, smart tjej! Men,men.Wanties

2013-02-23

 
Måste ta mig och köpa en av dessa militärjackor, dem är riktigt snygga. Vet inte om jag vill ha en kamouflerad eller bara en vanlig grön, vad säger ni. Vilket är snyggast? Det är ett måste till i vår, dock har jag redan flera vår jackor men det kan aldrig blir för många.Godmorgon

2013-02-23

 
Min lördag har börjat riktigt bra, fick en lång och skön sovmorgon. Nu har jag precis ätit frukost och sitter och lyssnar på musik. Älskart.  Har hittat en jättebra låt som heter you bring me joy, tycker att ni ska lyssna på den! IGammla stan

2013-02-22
Q/A

2013-02-22

Här kommer andra delen av svaren i min frågestund, läs och njut!
 
Från Linnea
Har du något smeknamn?
Nej jag har faktiskt aldrig haft något riktigt smeknamn, mitt namn är så kort så det har aldrig behövts. Visst har mina kompisar kallat mig lite olika saker men det har aldrig blivit smeknamn.
 
Från Angelica
Drömresemål? :)
När jag tänker på mitt drömresemål tänker jag på en roadtrip i Usa med antligen min familj eller några vänner. Tänk er att åka till olika platser varje dag, upptäcka och ta del av. Det är något jag verkligen skulle vilja göra. Sen finns det lite olika paradis öar/länder som jag jättegärna skulle vilja åka till.
 
Vad gillar du att shoppa mest / vilket sorts plagg?
Det är olika beroende på vad jag vill ha/behöver. Men jag köper mest olika typer av toppar/tröjor eftersom att det är det som syns mest. Jag gillar också att köpa skor, tyvärr händer det allt för sällan.

Hur många timmar / dag lägger du ner på bloggen?
Oj det beror på, på vardagar hinner jag inte hålla på med bloggen så mycket. Då försöker jag slänga in ett inlägg och svara på en del kommentarer. På helgerna blir det lite mer (om jag inte har massor annat att göra).

Vilken maträtt gillar du bäst?
Jag älskar olika kötträtter med pasta, mums!

När du är på fik. Kaffe,te,läsk
Då köper jag läsk eller dricker vatten . Har inte börjat dricka kaffe än, har ni?
 
Från Carro
Favoritbild som du tagit?

Favorit plagg?
När vi var i stockholm hittade jag en jättefin shorta på en affär som heter Scala, jag tycker verkligen att den är jättefin. Jag har tyvärr inte haft möjligheten att använda den.
 
Ifrån Dragana
Vad dricker du helst till frukost?
Jag dricker alltid mjölk till frukost när jag äter frukost hemma, annars gillar jag att dricka oboye eller apelsinjos. Men helst dricker jag mjölk.
 
Vad skulle du välja att aldrig sminka dig igen, eller att föralltid bara ha mjukiskläder på dig i alla sammanhang?
Oj det var en svår fråga eftersom att jag aldrig skulle vilja ha mjukiskläder på mig på t.ex på mitt framtida jobb, fester, bröllop osv. Jag skulle häller aldrig vilja gå utan smink vid sådana tillfällen. Men om jag var tvungen att välja skulle jag välja att aldrig sminka mig igen. vad skulle ni välja?
 
Från Marina
Var ser du dig själv om tio år?
Om tio är jag 26, oj shiit vad gammalt. Jag hoppas då att jag har en bra och välförtjänst jobb som jag gillar. Att jag förhoppningsvis har en familj och en pojkvän som jag älskar. Jag hoppas också att jag har rest och upplevt världen och att jag har behållt mina älskade vänner.
 
Om ni undrar något, eller kanske har en egen fråga! Kan ni alltid fråga mig, lämna bara en kommentar! Nästa del kommer om någon dag!
 
 
 Wanties

2013-02-21

Funderar skarp på att köpa de här svarta campbell skorna, dem är sååå himmla snygga. Eller vad säger ni?
Hittade dem för ändast 199 på en hemsida, vet dock inte om jag vågar köpa dem. Det är alltid svårt med storlekar osv.Min kväll

2013-02-21
Bonfire

2013-02-21

Korvgrillning och skidor stog på dagens schema. Jag, mina syskon och pappa brukar på sportlovet åka ut på isen med famor & farfar. Man måste ju göra något sådant på sportlovet.
Eftersom att vi åker upp till åre på påsklovet blir det inte så mycket skidor detta lov.Fast jag måste medje att jag mest fotade men,men! Gillar man att fota så kan det aldrig bli för mycket.Q/A

2013-02-20

Tack för alla era frågor ni ställde i frågestunden. Nu har jag tagit mig tid att svara på alla frågor så läs och lär kän mig bättre.
 
Från: Ebba
När började du blogga och varför?
Jag började blogga i slutet av 2010 så altså i ca 2 och ett halvt år. Jag har under de här åren haft två bloggar. Jag började blogga p.g.a att många vänner bloggade och jag ville skriva ner mitt liv någonstans. Nu gör jag det också för att visa upp det jag fotar.
 
Vad använder du för kamera och vad tycker du om den?
Jag fotar med min Nikon D3100, jag tycker att den är helt okej. Det beror förstårs på vad man har för objekiv. Men den passar jättebra som en "första" systemkamera.
 
Vart redigerar du dina bilder?
Jag redigerar dem i ett program som heter View NX 2 och photoshop CS6
 
Från Lina
Vad är ditt bästa minne?
Oj det är verkligen jättesvårt, jag har mycket minnen med olika personer men jag måste säga utbytesresan till england som jag gjorde i maj 2011. 
 
3 bloggar du läser dagligen?
Kanske inte dagligen, men så fort jag får tid!
 
Hur ofta tränar du/ vart tränar du?
Jag gymmar ca 2 gånger i veckan (inte så mycket) på friskis o svetties.
 
Från Rebecca 
Vem är din förebild? Varför?
Nu är jag jättetråkig men jag har ingen direkt förebild, ingen som jag ser upp till och vill precis vara som. Jag kan kolla en film/serie och kan vilja vara som den personen när jag blir vuxen. Jag skulle verkligen inte ha emot att växa upp och bli som Haley eller Brook i one tree hill men som sagt det är bara karaktärer i en tv serie. De är så lyckliga och har båda den perfekta familjen och ett jobb de älskar. Något som vi alla drömmer om, right?
 
Vad väljer du helst för dricka när du är törstig?
När jag är riktigt törstig dricker jag alltid vatten, men jag skulle inte ha emot att dricka en kall cola men jag vet att det är dåligt för tänderna så jag väljer vatten.
 
Vad är det pinsammaste du varit med om?
Humh det är jättesvårt, jag har inte gjort något så där riktigt pinsamt men det kan vara att b.la att råka gå in i ett klassrum och det sitter en hel klass där inne och alla blir tysta när man öppnar dörren. Egentligen letade man bara efter en kompis eller efter en lärare.
 
Från Nathalie
Bästa/sämsta med att blogga? :) kram
Bästa är att jag får dela med mig av mina upplevelser till andra och att jag har någonstans att skriva om mitt liv. Och så klart alla söta kommentarer och respons ifrån er.
Det sämsta är att det tar och kräver mycket tid, iallafall om man vill svara på era kommentarer och blogga flera gånger pär dag.
 
Från Maja
Vad är ditt bästa foto tips?
Oj det är svårt men ett bra tips är att lär känna din kamera, läs noga igenom kameramanualen och lär dig hur man använder de olika inställningarna. Det är mycket roligare om du kan kontrollera och bestämma över hur dina foton kommer att se ut.

Hur ska en bra blogg vara?
Tre grejer som jag tycker är viktigt är regelbunda uppdateringar, mycket bilder, en unikdesign.
 
Tack igen för era frågor. Jag har massor av mera att svara på, dem kommer i några senare inlägg. Då blir det lite mer personligare.Gårdagens inköp

2013-02-20
Shopping i huvudstaden

2013-02-19

 
Är nu hemma efter en heldag i stockholm med bästavännen och syster. Nu är jag drygt 1000 kr fattigare men flera fina tröjo & underkläder rikare. Har dock ganska ont i fötterna efter att ha gått runt i alla affärer.  Dagen var toppen, har inte shoppat så här mycket på flera månader, så jag kan faktiskt säga att det var behövande. 
 
Jag publicerar alla fina köp jag gjort imorgon, så håll ut.Porträtt med penseleffekt

2013-02-18

 
Alla fotoälskare jag hoppas att ni inte har missat photoguiden som Moderskeppet har lagt upp. Dem visar hur man enkelt, snyggt och kreativt kan använda penlsar och göra olika effekter i photoshop! Jag har nu lekt runt lite och jag tycker att det blev riktigt snyggt.Inspirationsbilder

2013-02-18

Att weheartit kan bjuda på så fina bilder ibland.
 
Snart har första dagen på lovet gått, jag började lovet med en skön sovmorgon. Sen efter lunch gick jag och Jessica till gymmet, det var skönt att träna efter att jag har vart sjuk i en vecka. Det var kul att vara tillbaks. Nu har jag suttit framför datorn och lekt lite i photoshop, lyckades åstakomma en rätt cool bild med penseleffekt.
 
Tack för era frågor i min frågestund, svaren kommer någon gång under veckan så ni har fortfarande tid att fråga!
 Godmorgon

2013-02-18
Ask me anything

2013-02-17

 
Jag kör igång med en frågestund till, hade en för någon månad sedan och fick över 50 frågor. Det finns fortfarande massor ni inte vet om mig så ställ på. Ingen fråga är för konstig! Den här gången länkar jag till alla som ställer en fråga också! Men självklart får ni vara anonyma.Silver and blue

2013-02-17

Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1
 
Lina bad mig att fota hennes naglar till hennes blogg, vi har aldig tänkt på att vi kunde använda hennes flöjt som rekvesita. Enligt mig blev det riktigt coolt. 
 
Hoppas ni har haft en skön söndag. Enligt mig är söndagar alltid en dag man spenderar hemma och slappar. Det käns underbart skönt att vi inte behöver gå upp tidigt för att ta oss till skolan imorgon utan man kan bara ligga kvar i sängen. Har inte planerat så mycket på lovet, ska mest bara vara hemma och vila upp mig. På tisdag tar jag och Fanny en shopping trip till huvudstaden. Så kul det ska blir!Details in my room

2013-02-17

 
Lite sneak peak i mitt rum, mitt rum består mest av fotogrejer av olika typer, mitt macro-objektiv, stativ, böcker, min fotovägg o.s.v! Annars har jag en heldel smycken, tidningar och andra "onödiga" prylar, ni vet sånna som bara ligger och skräpar.  Har lust att göra om i mitt rum lite, funderar på att byta ut mina bilder i min fotovägg.En liten förendring men kommer göra stor betydelse.
 Wish summer was everyday

2013-02-16
Waterdrops-bokeh

2013-02-15

 Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1Today

2013-02-15
Ett år sedan...

2013-02-13

Har tänkt att göra detta inlägg hela veckan så här kommer det...
 
Nu har det gått ett helt år sedan vi fick besök av våra engelska vänner. Trotts att inte Emma kom hade jag en jätterolig vecka som jag aldrig kommer att glömma. Veckan bjöd på jättemycket skratt och massor med härliga minnen. Det var verkligen en vecka då man släppte allt viktigt och bara umgick med sina vänner och hade kul. Önska vi kunde ha sånna veckor lite oftare i livet."fettisdagen"

2013-02-12

Jag fick min semla, nu är jag lite så där lagom mätt. vad säger jag, jag är propp mätt. Undra varför vi har en speciell dag som heter fettisdagen? Blev lite nyfiken, vet ni?
 
Jag har inte hunnit plugga något än, var tvungen att följa med pappa till affären och handla mat. Mamma var på möte och han behöve lite hjälp. Det är inte en snabb handlig att handla mat för tre hungria tonåringar, så var en duktig dotter och hjälpte till att handla och laga middag.
 Första bilderna med mitt macro objektiv

2013-02-12

Innan jag gick till skolan tog jag mig chansen att prova att fota med mitt nya macro objektiv. Blev nöjd med högrabilden trotts att det var en av de första bilder jag har tagit med ett macro objektiv.
 
Började skolan vid 10.20, skönt att inte behöva gå upp allt för tidigt. Skoldagen var helt okej, förutom att jag är förkyld och då blir allt jobbigare. Hjärnan blir trögare och näsan rinner. Skit jobbigt om ni frågar mig. Min tisdagskväll spenderas hemma i min fysik bok, har ett prov på torsdag som jag verkligen inre är förberedd till. Ska försöka få mamma och pappa att köpa semlor, det är trotts allt fettisdagen!Sunlight through my glasses

2013-02-11
Tamron SP AF 90 mm F/2,8

2013-02-11

Mitt nya objektiv har kommit, åhh vad glad jag är! Vill bara ut att fota, synd att det är mörkt och kallt. Annars hade ni hittat mig ute i snön, under ett träd kanske? Har provat att fota någon bild här hemma och jag har redan upptäckt att den har sjukt bra skarpa. Happy girl number one. Nu vill jag att det ska bli vår och sommar så att jag kan få använda mitt macro objektiv.
 Walking on the beach

2013-02-10

Bilden är tagen och redigerad av mig
Godmorgon på er, sitter framför photoshop och håller på att försöka redigera lite bilder. Just nu håller jag på med en sommarbild, åh vad jag vill ha sommar och sol!
 
Gårdagskvällen spenderades framför tv:en och kollade på b.la Melodifestivalen. Gårdagens två skämt gick vidare till Final, förstår inte hur sverige röstar. Min söndag blir precis som en söndag ska vara lugn och skön, ska försöka hinna plugga lite fysik dock. Är det bara jag som tycket att fysik är ett av de svåraste ämnena i skolan...Water lily

2013-02-09

Tagen och redigerad av migBakning med mina favoriter

2013-02-09

Gårdags kvällen bestod av ca 3 timmar bakning med Fanny, Moa och Elin.  Utöver allt skratt och smet ätande lyckades vi åstakomma fina cupcakes och halva macarons (vi hann inte göra klart dem). Jag fick med mig ca 100 bilder ifrån kvällen, roligt roligt!
 
Efter bakningen åkte och Moa och Fanny hem till Fanny för en sen middag med tacos, väldigt mysigt!
Nu sitter jag hemma framför datorn efter en dag med Fanny, vi var b.la och fikade på stan. Ha en jättebra lördags kväll mina söta läsare!Smile becaus it's friday tomorrow

2013-02-07

De två senaste dagarna har vart riktigt sköna när det gäller skolan. Idag blev mina två sista lektioner inställda p.g.a att min lärare i matte & fysik var sjuk. Moa och jag var ändå duktig att stanna kvar ett tag och pluggade fysik. Vilket behövdes med tankte på provet vi ska ha på torsdag, nog om det! 
 
Imorgon är det äntligen fredag, gud så skönt det känns.Mina fredagsplaner att är baka med Moa & Elin, har ni några smaskiga tips att bjuda på? Jag hoppas att jag hinner få hem nytt nya objektiv jag köpt till helgen, cyberphoto är tydligen jättesnabb på att skicka ut sina produkter. Så vi hoppas på det bästa. Då ska jag garanterat ut och fota, hoppas på att det bli bra väder i helge.
 
Så här ser det ut utanför mitt fönster. Det har snöat tre dagar i sträck, jag som vill ha sommar.Take me to summer paradise

2013-02-06

Två bilder ifrån sommaren 2012, den första på mig och den andra på min syster!
 
Vill inget mer än att det ska bli sommar, nu bara snöar det mer och mer. Allt blir vitt igen fast jag vill att det gröna ska komma fram. Skoldagen var kort med ändast en lektion p.g.a att lärarna skulle ha något typ av konfirans. För ovanlighetenskull hade vi skridskor på idrotte, trotts att jag rammlade och har ont i mitt knä var det rätt kul. Jag och Sanna kom på en väldigt fin dansshow. Jag som skulle ha gymmat ikväll, det får bli någon annan dag!
 
I kväll måste jag skriva klart min svenska uppsatts och beställa hem mitt objektiv jag ska köpa! Åhh hoppas att cyberphoto är snabb på att leverera hem mitt objektiv.Tuesday, homework, music

2013-02-05

Snart har jag äntligen beställt mitt efterlängtade objektiv (hoppas jag), jag väntar på svar ifrån företaget beroende på hur länge kampanjen gäller. Skoldagen har vart helt okej, började 10.20. Det är skönt att inte behöva gå upp så extremt tidigt. Skoldagen bestod av teknik, matte och engelska. De senaste engelska lektionerna har vart mycket bättre p.g.a att vi bytt lärere o.s.v!  Nu väntar en kväll med mycket plugg, ska skriva lite svenska och försöka plugga lite fysik.
 
Tack så jättemycket för alla era söta komentarer ni lämmnar på min blogg! Igår slog jag läsar rekordet på en vardag med nästan 100 besökare. Thank you!!
 Så här kommer min kväll spenderas, förutom när jag har näsan i min fysik bok-_-Country style

2013-02-04

Model: jag
Foto: Lina (min syster)
Redigering: Jag/LinaNy vecka nya möjligheter

2013-02-04

En bild ifrån Gran Canaria, vill verkligen ha sommar och sol nu. Men nej det börjar snöa igen!
 
En standard rubrik för måndagar, veckans jobbigaste dag i skolan är nu avklarad. Känslan när man hinner göra klart matten i skolan och inte behöver ta hem och jobba är jätteskön.Därför blir måndagskvällen läxfri,toppen. Snart ska jag iväg till gymmet och träna lite, ska bli riktigt skönt faktiskt. Annars har jag faktiskt inte så mycket att berätta om dagen, hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
 
 
 Who standing next to you when your dreams come true?

2013-02-03

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true.
You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person.
Who's standing next to you? 
-One tree hill
Bilder lånade ifrån weheartit.com
 
Då var söndagskvällen har igen, samma visa varje söndagskväll. Min dag har i stortsätt spenderas i mitt rum, jag har snart läst ut en hel bok (en skoluppgift) Det var planerat att jag, Moa och Elin skulle baka idag men det blev för sent innan vi väl börjar bestämma något så det få bli nästa helg istället. Imorgon ska jag försöka att beställa mitt objektiv som jag ska köpa. Det kanske bli en fjärrkontroll också, beroende på om vi hittar någon som passar till min kamrera o.s.v!Porträtt- Djuprött filter

2013-02-03
Saturday, candy, music

2013-02-02

Jag älskar lördagskväller mer än någon anna kväll på hela veckan (förutom fredagskvällar förstårs) Efter en lugn och skön lördag hemma med familjen, med lite fotografering ute i klubbholmen och en god familjemiddag. Spenderas denna kväll hemma i soffan framför melodifestivalen, även fast bidragen brukar vara dåliga är det hemma hos mig en tradition. Som man inte kan bryta. Hoppas ni har en jättebra lördagskväll vad ni än gör!Hemmaspa med min syster

2013-02-02

 Iskristaller

2013-02-02

Det är vid sånna här tillfällen man vill ha ett macro objektiv!It's FRIDAY

2013-02-01

Jag valde faktiskt Fotografisk bild, det sägs att man ska välja med hjärtat! Ni anar inte hur skönt det är med helg. Skoldagen var lung, vi kunde flytta fram vår engelska så vi gick sluta tidigare, riktigt skönt! Nu väntar en skön och lugn helg med inte så mycket planer, på söndag blir det troligtvis bakning med Elin & Moa. Vi har sagt det så länge så jag hoppas det blir av. Det känns så skönt att det är Februari och att solen skiner, nu vill jag ha vår.
 
Nu blir det snart film med la familia, vi ska försöka att se the lucky one med Zac Efron. Ännu en Nicholas Sparks film, hans filmer är så otroligt bra! Eller vad säger ni?
Lite sneak peeks ifrån filmen!
 
 A flower from the spring

2013-02-01Elinsfotoliv.webblogg.seKontakt: elinj@live.seRSS 2.0