Tisdag

2014-04-29

Bara för att jag är hungrig frästar jag er med detta.
Vill ha sommarlov, lediga dagar och lycka! Blir tröttare och tröttare för varje morgon som går.
 
Passar på att blogga nu när jag sitter på min fotolektion. Gårdagen var en helt vanlig måndag så har egentligen inget att säga om den. Gick i skolan hela dagen, övningskörde med pappa och åkte sedan hem till Oliver.
 
Idag blir en liknande dag. Går först i skolan hela dagen, sista jobbiga dagen innan fyra dagars ledighet.  Vilket kommer bli så skönt, hoppas på soliga dagar. Efter skolan ska jag övningsköra med trafikskolan och kommer sedan gymma. Ser framemot valborg imorgon, kommer förhoppningsvis bli en riktigt rolig kväll. 
 
 
 
 Framgångar

2014-04-27

 
"För ett genuint engagemang och en stark vilja att sprida kunskap samt öka forskningsbidragen kring Diabetes typ 1. Devent har genom ett strukturerat och gediget arbete skapar upplysning kring ett allvarligt, växande samhällsproblem" 
 
Sitter nu i min säng efter en riktigt händelserik helg. Vi stod på företagsmässan hela fredagen och lördagen här i Enköping. Mässan kunde inte ha börjat bättre, vi vann drömpriset i kategorin bästa socialaprojekt. Detta pris betyder otroligt mycket för alla oss. Vi har lagt ner så mycket arbete under vårt UF år, vi har stött på motgångar och lärt oss så mycket. Vi fick även mycket bra respons under mässan vilket känns riktigt bra inför de sista veckorna.
 
Idag vaknade vi upp till strålande sol, vi satte oss ute och åt frukost. Åh så skönt det är med strålande sol och ledighet. Jag och Oliver mötte upp Fanny och Jesper för lunch och gick sedan och satte oss vid hamnen. Innan vi skiljdes åt gick vi till torget och köpte varsin mjukglass. Har haft en riktigt toppen dag.
 Flower

2014-04-23

 
Nikon D3200 + Nikkor 50 mm f/1,4
 
Efter skolan cyklade jag och Lina iväg för att fota, det var iskallt och blåste. Vilken man inte kan tro om man kollar ut genom fönstret. Men vilket väder vi har haft de senaste dagarna, lycka! Vi lyckades dock inte få så många bra bilder men det är alltid kul att fota. 
 Glad påsk

2014-04-19

 
Ni som tror att diabetiker inte kan äta godis, ni har tyvärr lite fel.
 
Vad har jag haft för mig de senaste dagarna? i torsdags stod det träning på schemat annars tog jag det bara lugnt. Hade en mysig kväll hemma hos Oliver med grillning till middag. I går (fredags) löpte jag och Oliver hem till mig, vi tog en omväg så vi sprang ca 7,5 km. Var riktigt trött och slut när vi kom hem.  Vi spenderade resten av eftermiddagen och kvällen hemma hos mig och tog det bara lugnt. 
 
Imorse letade vi efter våra påskägg som vi alltid gör på påskaftonsmornar. Det var mitt tredje påskägg denna påsk, hur ska jag orka äta upp allt godis? Våra planer för dagen är att åka till mormor och morfar och äta påskmiddag tillsammans med dem och våra kusiner.
 Brunch

2014-04-16

 
Åt en riktigt god brunch imorse med min familj för att min syster fyller 16 år idag.
 
  Ett stort grattis till dig min älskade syster, hoppas du haft en bra födelsedag!
 Sisters

2014-04-15

 
My sister and my bestfriend
 13 års kalas

2014-04-14

 
 
Idag har vi firat Anton som fyller 13 år, grattis till dig min underbara brorsa! 
Släkten var här på lunch och tårta, riktigt mysigt! Vi gick en kort promenad och spelade några omgångar kubb, vädret har vart underbart idag. Måste tillägga att jag är riktigt duktig på kubb, fråga Oliver och Anton!
 
Nu har vi haft en mysig kväll tillsammans med familjen - pappa som tyvärr jobbar.  En heldag i stockholm

2014-04-13

 
Fick denna klubba av min underbara pojkvän, love you!
 
Spenderade hela lördagen i Stockholm tillsammans med Fanny, Oliver och Jesper. Det blev en del shopping, köpte inte så mycket trotts att vi gick egenom massor med affärer och en del mer än en gång. På första bilder kan ni se det jag köpt. På kvällen spelade vi laserdom, det var riktigt kul och jobbigare en vad vi trott. Jag hade en toppen dag tillsammans med super härliga människor. 
 
Vi kom hem till Enköping ca 20.30 väldigt trötta och ont i fötterna. Jag och Oliver satte oss i soffan och satt kvar där tills vi orkade gå och lägga oss. Det blev en tidig kväll efter en vecka med tidiga mornar och lite sömn. Nu äntligen har vi påsklov.Devent UF

2014-04-09

 
Nu har vi lanserat våran hemsida devent.blogg.se, gå in och kolla om ni är nyfikna på vad vi sysslar med. Ni kan läsa om välgörenhetsmatchen vi håller på att planerar, om oss och om typ 1 diabetes. 
 
Idag har vart ännu en till fullproppad dag, hela eftermiddagen jobbade vi med vårt företag. Hemsidan blev klar och en hel del samtal blev gjorda. Vi avslutade eftermiddagen med ett möte med Kari Tapper som kommer vara lagkapten för det ena laget i matchen.  När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur och har sedan dess pluggat matte. Nu sitter jag och Oliver i min säng och lyssnar på musik + bloggar (i alla fall jag)
 
 Stressig måndag

2014-04-08

 
Efter en stressig måndag längtar jag ännu mer till varma sommardagar.
 
Gårdagen bestod inte av en ända lugn stund, gick först i skolan hela dagen. Vi stressade runt och planerade kvällens två möten. På kvällen befann vi oss på rugbylokalens styrelsemöte för att informera om vår välgörenhetsmatch. Vi åkte sedan hem till Oliver för att ha ett möte med Niclas Buskenström. Trotts en stressig kväll gick allt bra. Vaknade upp idag och insåg att jag var väldigt trött igårkväll.
 
Nu sitter jag på min fotolektion (det är då jag har tid att blogga) och har inte en lika stressig dag framför mig. Vi har ett möte efter skolan och har sedan tänkt att ta mig till gymmet för lite träning måste desutom plugga matte. Okej denna dag kommer också bli tuff, längtar till lov och ledighet.
 
 
 
 Droppar

2014-04-05

 
En macrobild ifrån arkivet jag inte visat förut
 
Är helt trött i huvudet, har spenderat hela dagen i en provsal och skrivit högskoleprovet. Högskoleprovet bestod av 5 olika prov där varje prov var 55 min långt och bestod av 4 olika delar. Är helt slutkörd, jag åt en stressig lunch på stan tillsammans med Oliver, Fanny, Moa, Lovisa, Torun och Vendela. 
 
Nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Jag och Oliver kommer bara ta det lugn ikväll, har varken ork eller lust till något annat.Kärlek

2014-04-04

 Lugn start på veckan

2014-04-01

 
Eftersom att jag sitter i skolan och har dåligt med bilder får ni se vad jag håller på med just nu.
Startade veckan med en lugn skoldag, jag slutade redan efter lunch pågrund av att min lärare var sjuk. Vilket var riktigt skönt. Jag och Oliver tog oss ut på en 7 km lång springtur, var helt slut när vi kom hem. Men det kändes ritkigt bra efterråt.  Vi var sedan på möte med vårt företag och några personer ifrån kommunen som kommer hjälpa oss med vår välgörenhetsmatch.
 
Nu sitte jag i skolan och har en lika lugn dag framför mig. Kommer endast gå i skolan på fm pågrund av att jag ska till läkaren i eftermiddag.  Har sedan planerat att gymma och övningsköra.
 
 


Elinsfotoliv.webblogg.seKontakt: elinj@live.seRSS 2.0