Kvällar vid havet

2014-07-31

 
Nikon D3100 + Nikkor 18-150 mm 
Under de två veckorna i skärgården tog jag och Lina chansen att fota en del, så har massor av bilder att dela med mig av.Grattis min prins

2014-07-29

 
 
Ett jättestor grattis till dig Oliver på 18-års dagen,  är så glad att jag får vara med och fira dig på din stora dag! Hoppas att den blir som du önskar! Älskar dig extrem mycker, grattis igen! 
 
Just nu sitter jag hemma hos Oliver och har en toppen dag framför mig, vi har precis ätit en god födelsedagsfrukost och ska nu förbereda för dagen! Segling v. 28 och 29

2014-07-26

 
 
Nu har jag äntligen minneskortet och datorn på samma ställe så ska nu försöka få ihop ett inlägg om mina tre senaste veckor. Som ni ser har bloggen stått rätt tom de senaste veckorna, vilket betyder att jag hunnit med en hel del.

Efter två veckors jobb och en vecka med dåligt väder åkte jag och min familj ut i skärgården. Med massor av dagar av sol och bad framför oss. Efter en vecka kom Oliver ner till oss, väldigt roligt och mysigt. Vi spenderad de flesta dagarna på klipporna i solen, ren lycka. I tisdags efter 4-5 timmars tågresa var vi hemma i Enköping igen. 
 
Väl hemma har jag haft så mycket för mig att jag inte haft tid att sätta mig framför datorn. I onsdags var vi ute med Olivers familjsbåt hela dagen, åkte vattenskidor och solade & badade. I torsdags tränade vi efter ca 3 veckors uppehåll, riktigt jobbigt och svettigt. På kvällen cyklade vi ut till bresse jag och Oliver med några kompisar, en riktigt lyckad sommarkväll såna där man bara längtar efter på vintern. 
 
Igår var jag och Oliver i Stockholm. vi började dagen med shopping och avslutade den med en middag och promenad i gamla stan. Stockholm är en riktig fin stad speciellt på sommaren. 
 
 
 Next to the ocean

2014-07-13


Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.4

Sol, bad och lycka

2014-07-07


Det är dagar som denna jag förstår varför jag älskar sommaren så mycket. Har spenderat hela dagen i solen, solat, badat, läst, lyssnat på musik och bara njutit av att det är sommar. Trots att det var iskallt i vattnet har jag tagit sommarens första dopp. 
 
Förutom en kort promenad på ön, har jag inte rört på mig speciellt mycket, har mest legat på deck och solat. Om man kollar på vädret ser det ut som att solen är här för att stanna, lycka! Där sött möter salt

2014-07-06

 
 
 
Nikon D3100 + nikkor 50mm f/1.4
 
Igår klev jag på en semesterpackad båt ute i klubbholmen, vi seglade ut till granskär. Kvällen spenderades på klipporna i solnedgången, riktigt mysigt. Vädret kunde dessutom inte vart bättre.
 
Nu sitter jag inne i en lite för varm båt, vi har precis slussat ut ifrån Mälaren och befinner oss snart bland öarna ute i skärgården. Har nu två sköna veckor framför mig med förhoppningsvis massor av sol och bad. På lördsg ansluter också Oliver, kan det bli bättre? Out for a run

2014-07-03

 
Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1,4 
 
Igår sken solen när jag gick upp, vilken underbar känsla. Dock försvann den lika snabbt för idag regnar det igen. Igår cyklade jag, Fanny och Lina ut för att fota lite träningsbilder, vilket inte var lika lätt som vi hade trott. Ska man kolla in i kameran? Hur ska man ha håret? osv. 
 
Efter vi vart ute i skogen bland mygg och myror cyklade vi hem och lagade tacos, Oliver anslöt till middagen. Vi satt ute och åt i solen, riktigt mysigt och första gången på sommarlovet det var varmt nog att sitta ute.  Nu väntar en dag full med pakning och förberedelser till seglingssemestern. 
 


Elinsfotoliv.webblogg.seKontakt: elinj@live.seRSS 2.0