Sunligt

2014-05-29

 
Nikon D3100 + Nikkor 50mm 1.4Arholma båk

2014-05-26

 
 
 Premiärsegling

2014-05-26

 

 

 

Har haft en otroligt bra helg tillsammans med Oliver, min familj och farmor och farfar. Vi åkte i lördags morse till ett ställe utanför Norrtälje där de har tillverkat vår nya båt. Efter att ha packat i massor av väskor/saker i båten kunde vi ge oss ut för den första segligen i år. 

 

Lina gjorde en film under helgen så tänker inte skriva så mycket. Kolla på den!
Sommarkvällar som denna

2014-05-23

En smygtitt ifrån kvällens fotografering
 
Vilket väder vi har haft de senaste dagarna, det är underbar! 
Har haft en riktigt skön sommarkväll, man blir så lycklig av att sommaren äntligen är här. Efter middagen cyklade jag, Lina, Oliver och Anton iväg för lite fotografering. Jag och Lina fotade medan killarna gjorde något annat ( vad vet jag ej) Att fota på kvällen i solnedgången är riktigt mysig och motljusbilder blir så vackra (om de blir bra)
 
 
 Waterdrops

2014-05-20

 
Nikon D3100 + Tamron 90 mm macro
 
Det var flera månader sedan jag spontant gick ut och fotade, har så mycket annat nu för tiden att fotograferandet kommet åt sidan. Dammade av kameran och gick ut och fotade lite nu på morgonen.Sol och varmt

2014-05-19

En sommarbild ifrån förra sommaren.
 
Har haft en riktigt skön helg med massor av sol och värme. Dock har jag haft riktigt mycket plugg att göra, vilket man inte känner sig ett dugg motiverad till när solen skiner. I lördags spenderade jag fm i solen, riktigt skönt. Jag och Oliver stack sedan ut på en springtur, dock var det för varmt för att springa så vi gick efter ett tag. Vi hade sedan en mysig kväll ute hos hans farfar. 
 
Igår på fm träffade jag fanny på gymmet och tränade med henne. Resten av dagen spenderade jag framför matteboken och datorn. Vi har ett matteprov att skriva idag och årsredovisningen för vårt uf-företag ska inn. Påtal om vårt företag, inlägg om vår välgörenhetsmatch vi hade i torsdags kommer publiceras någon dag i vecka. Wishes

2014-05-11

 
Längtar till varma sommardagar och kvällar, skratt och lycka!
 
Vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Var tvugen att tänka efter för att kunna svara på den frågan. Förutom att vi tjejet fick chansen att åka till stockholm i torsdags, har jag inte gjort något speciellt. Vi håller på att förbereda oss för välgörenhetsmatchen som närmar sig med stormsteg. Vi har äntligen fått ihop ett lag med enköpingsprofiler och nu är det bara lite smågrejer som måste fixas.
 
Förutom att gå i skolan, vilket jag gjort mesta dels av tiden har jag tränat och vart med Oliver. Nu sitter jag i soffan med Oliver och Anton, jag framför datorn och dem framför tv:en. Är trött i hela kroppen efter en springtur och flera dagars träning.
 
 Girls in ICT day

2014-05-11

 
Två bilder ifrån weheartit.com
 
Bättre sent än aldrig. I torsdags fick vi tjejer i 2:an och 3:an chansen att åka till Cisco i stockholm. Vi var där hela dagen, fick massor med information och företaget. Gick på en rundvandring, prata med personalen osv. Syftet med dagen var att inspirera tjejer ett välja IT bransen. Jag åkte till stockholm med absolut inga förväntningar, hade hellre vart hemma. Men allt efter dagen gick insåg jag att jag helt klart gjort rätt val att åka med, vi fick en bra inblick i hur IT yrket kan fungera. 
 
 Lycka

2014-05-04

 
 De senaste dagarna

2014-05-04

 
Två bilder ifrån dagen, har haft lite tid att fotografera idag!
 
Valborg
Förlåt för den sega uppdateringen, tänker nu skriva lite om de senaste dagarna! Jag hade en riktigt rolig valborg. Skoldagen gick snabbt och efter skolan begav vi oss först till affären för att handla in för kvällen och sedan hem till Oliver. Jag hade en bra kväll tillsammans med de personer som gör mig som gladast just nu. Vi grillade, lekte lekar och dansade. Kvällen avslutades med att hela himmlen fylldes med snöflingor, i Maj??
 
Resten av veckan har jag hunnit med en hel del, i torsdags var jag och Oliver med familjen till västerås. Först lite shopping och sen middag hemma hos farmor och farfar. 
I fredags tränade jag tillsammans med Fanny. Vi fikade sedan på stan tillsammans med Oliver och Ramus. Spontant åkte vi hem till Ramus och gjorde tacos och spenderade kvällen i soffan framför let´s dance.


Elinsfotoliv.webblogg.seKontakt: elinj@live.seRSS 2.0