En underbar dag

2014-03-29

 
När vi kom hem ifrån gymmet gjorde vi mellanmål och satte oss ute i solen.
 
Vaknade upp till skinande sol och termometen visade att det var riktigt varmt, lycka! Har haft en riktigt bra lördag. Efter lunch cyklade jag och Oliver ner till stan och köpte varsin mjukglass, sommarkänslor! Vi fortsatte sedan till gymmet. Nu sitter båda trötta i mitt rum, vi får se vad kvällen bjuder på! 
 
Ni har väl inte glömt att det är earth hour idag?



Yours forever and always

2014-03-24

 
 
Vill till sommarens alla höjdpunkter, sköna dagar på klipporna i skärgården, sommarkvällar med vänner och varma soldagar.
 
Har inte skrivit något om min helg så tänker passa på att göra det nu. I lördags vaknade jag upp bredvid Oliver. Vi tog det sedan lugnt hela fm. Vilket var riktigt skönt, vi kollade på när Anton spelade match och cyklade sedan vidare hem till Oliver. Vi bakade pizza och spenderade kvällen tillsammans med hans lillebror Wilmer. 
 
I söndags vaknade vi upp till solsken, vilken underbar känsla. Söndagen bestod av promenader i solen och fotoshoot med Lina. 
 
Your have no idea how good it feels to wake up every morning knowing you are mine and I am yours.
 
 
 
 
 



Vårkänslor

2014-03-24

 
Spenderade över en timme tillsammans med Lina och våra kameror och försökte fota lite vår bilder. Det är rätt tråkigt att allt bara är så brunt men man får göra det bästa av situationen. Gårdagen resluterade i massor med porträtt bilder på både Lina och mig.
 



Finally Friday

2014-03-21

 
 
Äntligen är fredagen här, den dagen jag längtat till redan i måndags. Sitter just nu och kollar på säsongsavslutningen på pretty little liars, har hört att de ska vara väldigt spännande. Jag kommer att ha en riktigt lugn fredagskväll här hemma, äta en mysig middag med familjen och sen bara slappa. Oliver kommer senare efter hans match.
 
För övrigt har jag haft en helt okej dag, känner mig dock lite utmattad i hjärnan efter att nästan ha pluggat matte hela dagen. Först matte och sen fysik och sen konstruktion på eftermiddagen. Eftersom att engelskan var inställd för min del slutade jag tidigare och stack ut och sprang. Riktigt skönt trotts blåsten, sprang ca 7 km ovanligt långt för mig. 



Tisdag

2014-03-18

 
 
Kan kortfattat beskriva min dag "en helt vanligt tisdag". Så har egentligen inget speciellt att blogga om men kände för att slänga in ett inlägg. Vädret att gått tillbaks till att blivit grått och kallt, längtar mer och mer tills sommaren. Till varma sommarkvällar, soliga dagar på standen, spontana utflykter.  Skoldagen var seg och tråkig, inget nytt och roligt hände. Ska försöka låta positiv så kan säga att inget gick dåligt. 
 
Sitter just nu trött i benen i min säng, cyklade till gymmet efter skolan för ett träningspass med Lina. . Annars har jag suttit och pluggat en massor med svenska. För mitt självförtroendes skull måste jag lyckas på nästa prov. 



Fine art

2014-03-17

 
Eftersom att jag har brist på bilder passar jag på att visa en bilder ifrån ett projekt jag håller på med i skolan.
 
Är tillbaks i skolan igen efter en skön men väldigt kort helg. Startade helgen med pizza och glasskväll hemma hss Fanny. Har sedan spenderat helgen tillsammans med Oliver. Förutom att haft en väldigt lugn helg var vi ute och firade hans morfar igår kväll, väldigt mysigt! 
Vaknade upp med hopp om att det skulle vara sol och varmt men nej... det har kommit flera cm ny snö under natten. Eftersom att jag sov hos Oliver hade jag endast min skinnjacka och converse...
 



Nya skor

2014-03-15

 
 
Fotade mina nya skor jag köpte i veckan, Oliver fick också vara med på bild



Älskar vädret

2014-03-12

 
En väldigt passande bild till årstiden, jag vet! Men har verkligen inga nya bilder att visa...
 
Vilket väder vi har i Sverige just nu! Är det bara jag som vaknar av lycka när solen lyser in genom fönstret?
 
Har haft en riktigt lugn och skön dag. Skoldagen bestod ändast av två lektioner, kemi och Idrott, så slutade redan efter lunch. Eftersom att vi slutade så tidigt har jag hunnit med en del under eftermiddagen. Jag och Oliver gick en promenad i det fina vår vädret. Jag har hunnit plugga lite och vart på intersport och köpt nya skor till mig, mina converse var helt trasiga så har nu helt nya! 
 
 



Söndag

2014-03-09

 
En frukost bild tagen av min syster.
 
Ska nu försöka berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna
 
Våga vara egen- UF mässan
I torsdags åkte vi ifrån Enlöping vi 8 på morgonen och kom inte hem förens vid 21. Vi kom dit vid 9 och började dagen med att presentera vårt företag i en tävling vi var med i. Tyvärr gick vi inte vidare... Vi började sedan bygga vår monter. I vår monter kunde ni delta i en tävling om diabetes typ 1, vi visade ett bildspel om hur det är ett leva med sjukdomen. Ni kunde även testa ta sprutor i apelsiner. Vi visade också upp de event vi haft och de vi kommer att ha.
 
Mässan började vid 14.00 och slutade med prisutdeljing vid 18.00. Vi åkte hem trötta men med massor med erfanhet och nya kunskaper.  
 
I fredags hade vi nationella i matte hela dagen, hoppas att det gick bra! Startade helgen hemma hos Oliver med en lugn kväll. Vilken behövdes efter de två senaste dagarna. Har sedan haft en riktigt bra helg. Snart ska jag ner på stan för att äta lunch med Fanny och Oliver. 



Vårkänslor

2014-03-04

En gammal bild ifrån en vårfotografering jag och Lina hade förra våren.
Väck mig när tempraturen har blivit varmare, solen skiner, och våren är här på riktigt.
 
Blir på så bra humör när solen tittar fram,  cyklade hem med ett léende på läpparna och det kändes som att våren var påväg. Mitt glada humör försvann ganska snabbt när jag insåg att min kväll enbart skulle bestå av plugg. Så ni behöver inte vara avundsjuka på mig ikväll, har skrivit en laborationsrapport i kemin och pluggat en del matte. Känner mig fortfarande inte redo för nationella och har lite ångest över att vi kommer vara borta hela torsdag, men förhoppningsvis går det bra. 
 
 



Måndag, semlor & plugg

2014-03-03

 
 
Veckorna går snabbt, ändå vill jag att tiden ska gå ännu snabbare så att vi snart får sommarlov. Startade veckan med en skoldag som innehöll tre lektioner, foto, matte och fysik. Hade lång lunch pga inställd lektion, faktiskt riktigt skönt. 
 
När jag kom hem stod Lina i köket och bakade semlor, dem blev riktigt goda. Var tvungen att fota dem till en power-point presentation vi ska ha på UF-mässan så passar på att använda bilden till bloggen. Kvällen har bestått av plugg, både förberedelser till mässan och matte nationella som vi har på fredag,  Nu har vi slagit igen matteboken och har suttit en tag i soffan. 


Elinsfotoliv.webblogg.se



Kontakt: [email protected]







RSS 2.0