Segling v. 28 och 29

2014-07-26

 
 
Nu har jag äntligen minneskortet och datorn på samma ställe så ska nu försöka få ihop ett inlägg om mina tre senaste veckor. Som ni ser har bloggen stått rätt tom de senaste veckorna, vilket betyder att jag hunnit med en hel del.

Efter två veckors jobb och en vecka med dåligt väder åkte jag och min familj ut i skärgården. Med massor av dagar av sol och bad framför oss. Efter en vecka kom Oliver ner till oss, väldigt roligt och mysigt. Vi spenderad de flesta dagarna på klipporna i solen, ren lycka. I tisdags efter 4-5 timmars tågresa var vi hemma i Enköping igen. 
 
Väl hemma har jag haft så mycket för mig att jag inte haft tid att sätta mig framför datorn. I onsdags var vi ute med Olivers familjsbåt hela dagen, åkte vattenskidor och solade & badade. I torsdags tränade vi efter ca 3 veckors uppehåll, riktigt jobbigt och svettigt. På kvällen cyklade vi ut till bresse jag och Oliver med några kompisar, en riktigt lyckad sommarkväll såna där man bara längtar efter på vintern. 
 
Igår var jag och Oliver i Stockholm. vi började dagen med shopping och avslutade den med en middag och promenad i gamla stan. Stockholm är en riktig fin stad speciellt på sommaren. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elinfotoliv.webblogg.se

.

Kontakt: [email protected]







RSS 2.0