Framgångar

2014-04-27

 
"För ett genuint engagemang och en stark vilja att sprida kunskap samt öka forskningsbidragen kring Diabetes typ 1. Devent har genom ett strukturerat och gediget arbete skapar upplysning kring ett allvarligt, växande samhällsproblem" 
 
Sitter nu i min säng efter en riktigt händelserik helg. Vi stod på företagsmässan hela fredagen och lördagen här i Enköping. Mässan kunde inte ha börjat bättre, vi vann drömpriset i kategorin bästa socialaprojekt. Detta pris betyder otroligt mycket för alla oss. Vi har lagt ner så mycket arbete under vårt UF år, vi har stött på motgångar och lärt oss så mycket. Vi fick även mycket bra respons under mässan vilket känns riktigt bra inför de sista veckorna.
 
Idag vaknade vi upp till strålande sol, vi satte oss ute och åt frukost. Åh så skönt det är med strålande sol och ledighet. Jag och Oliver mötte upp Fanny och Jesper för lunch och gick sedan och satte oss vid hamnen. Innan vi skiljdes åt gick vi till torget och köpte varsin mjukglass. Har haft en riktigt toppen dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elinfotoliv.webblogg.se

.

Kontakt: [email protected]







RSS 2.0