Elin Johansson

2013-10-31

 
Jag är en positiv , driven och glad tjej på 17 år, jag är född 1996 i sommarmånaden Augusti. Jag har levt mina 17 år i småstaden Enköping som ligger mellan Stockholm och Västerås som också påstås vara sveriges närmaste stad. Jag är en fotogalen grönögd tjej som har lätt till skratt.
 
Förutom att fota älskar jag att umgås med min pojkvän, mina vänner och min familj. Jag tycker också om att segla, åka skidor, uppleva nya saker, shoppa och skapa massor med underbara minnen. Utöver detta älskar jag att resa, upptäcka nya platser och få massor med livs erfarenhet. Jag har vart utanför sveriges gränser fyra gånger i mitt liv. Om jag hade fått bestämma hade de vart många fler gånger. I mitt liv har musik också en stor betydelse.
 
Jag läser mitt andra år på teknikprogramet, där jag spenderar lite för många timmar i veckan. I en gymnasieskola i min hemstad. Mina planer för framtiden är fortfarande oklara, har länge funderar på arkitekt vilket fortfarande är ett stort frågetecken. 
 
Något som inte syns och märks utanpå när ni ser eller träffar mig är att jag lever med diabetes typ 1.  Jag insjuknade i slutade av september 2013 av den obotliga sjukdomen.  Jag är en person som är bra på att se det positiva i livet och har därför valt att min sjukdom inte ska påverka mig negativ. What doesn´t kill you make you stronger. Visst det finns massivs med tuffa stundet och allt är inte lätt men jag hittar styrka i allt som gör mig lycklig och har människor runt om mig som hjälper mig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elinfotoliv.webblogg.se

.

Kontakt: [email protected]







RSS 2.0